Cu bicicleta la școală - Bike2School

Ne distrăm la maxim!

Fiecare copil ar trebui să deprindă mersul cu bicicleta încă din primii ani de viață. Dar, nu este nicio problemă dacă ai învățat mai târziu!

Mersul cu bicicleta este o abilitate care va rămâne cu tine întreaga ta viață și îți va oferi o serie întreagă de beneficii. 

Bineînțeles că pot apărea genunchi juliți însă etapa aceasta a micilor accidente trece foarte rapid.

Este maxim de distractiv să mergi cu bicicleta!

Câștigăm independență și timp

Ne descurcăm singuri și nu mai avem nevoie de mașina părinților pentru a fi transportați la școală.

De asemenea, mersul cu bicicleta este o modalitate rapidă și sănătoasă de a ajunge la întâlnirile cu prietenii, la activități sportive și la joacă. Ești pregătit?

Protejăm mediul!

Pentru a proteja mediul nu este suficient să învățăm la școală despre efectele poluării. Este nevoie să acționăm în favoarea mediului la nivelul familiei noastre. Alege un drum cu bicicleta în locul unuia cu mașina și contribuția ta la reducerea gradului de poluare este una reală.

Suntem în formă!

Specialiștii recomandă copiilor și tinerilor cel puțin o oră de activitate fizică în fiecare zi pentru a-și menține o sănătate foarte bună.

Învățăm mai ușor!

Cercetările arată că elevii care merg cu bicicleta la școală sunt mai concentrați și mai pregătiți să învețe. Participarea la activitate fizică regulată are, de asemenea, legătură cu creșterea nivelului de fericire și oferă copiilor mai multe oportunități de a-și crea legături sociale.

Pedalăm cu cei dragi alături!

Provoacă-i pe părinții și bunicii tăi să meargă pe bicicletă cu tine spre școală. Va fi foarte amuzant!

Te așteaptă o mulțime de aventuri. E rândul tău să te distrezi de trăsnăile pe care le vor face părinții tăi pe două roți. 🙂

O activitate pentru toate vârstele!

Pedalatul este o activitate potrivită pentru toate vârstele. Mămicile, tăticii, copiii și chiar bunicii pot participa la plimbări cu bicicleta în familie.